Rozsdamentes acélból készült, szilikonpánttal ellátott myLAICA vízszűrő palack

A Laica vízszűrő kancsók felhasználásával minden nap tiszta, szűrt vizet fogyaszthatunk, továbáb megszabadulhatunk a PET-palackoktól! A Laica szűrőbetétjei egyszerűen kiszűrik a csapvízben található káros anyagokat, a hasznos, szervezetünk számára szükséges ásványi anyagokat azonban benne hagyják. Az eredmény egy jóízű, nehézfémektől mentes tiszta, szűrt víz. Írásunkban a Laica egyik legújabb termékét, a rozsdamentes acélból készült, szilikon pánttal ellátott myLAICA vízszűrő palackot mutatjuk be! 

myLAICA vízszűrő palack

Tiszta, szűrt víz azonnal a myLAICA vízszűrővel

A LAICA legújabb vízszűrő palackjával azonnal tiszta, szűrt vizet tölthetsz a poharadba. Csak töltsd fel a palackot csapvízzel, tekerd rá a FAST DISK szűrővel ellátott tetőt és vidd magaddal bárhova a finom, tiszta, szűrt vizet!

Hogyan működik a myLAICA vízszűrő palackja?

A FAST DISK aktívszén szűrő mikroszálas technológiájának köszönhetően javítja a víz ízét, jelentősen csökkenti a vízben lévő klór mennyiségét, eközben megtartja a szervezet számára hasznos, a vízben természetes módon jelen lévő ásványi anyagokat (kalcium, magnézium). A myLAICA vízszűrő kulacs tökéletes megoldást kínál a gyors, egyszerű és fenntartható hidratáláshoz. 

A myLAICA vízszűrő palack praktikus megoldás a mindennapokra

Ütésálló: A rozsdamentes acélból készült vízszűrő palack ütésálló, praktikus, kényelmesen hordozható termék.

Hermetikus zárás: Az esetleges kiömlés elkerülésének érdekében a myLAICA vízszűrő palack hermetikusan zárható.

Tartós anyagok, hosszantartó használat: A rozsdamentes acélból készült vízszűrő palack tartós, környezetbarát alternatívát kínál a fogyasztók számára.

FAST DISK™ szűrő: Megtartja a szervezet számára szükséges, a vízben természetes módon jelen lévő ásványi anyagokat, miközben csökkenti a klór mennyiségét.

Ingyenes applikáció: A termék használatát megkönnyítendő letölthetsz egy ingyenes applikációt, melynek segítségével optimalizálhatod a szűrő élettartamát!

Garantáltan takarékos: A FAST DISK™ szűrővel havonta 120 liter vizet is megszűrhetsz!

Termékjellemzők számokban:

Űrtartalom: 0,55 liter

Szűrő élettartama: 1 hónap - 120 liter

Magasság: 235 mm

Átmérő: 84 mm

Súly: 0,26 kg

Így használjuk a terméket:

myLAICA vízszűrő felhasználás

Gyakori kérdések a myLAICA vízszűrő használatáról

Hogyan tudom kicserélni a FAST DISK szűrőt?

A szűrő cseréjéhez csavard le a kupakot a palackról, fordítsd el a szűrőt az óramutató járásával ellentétes irányba, és húzd felfelé.

Öblítsd le az új szűrőt folyó hideg ivóvíz alatt körülbelül 30 másodpercig, majd helyezd be az új szűrőt a megfelelő házba a kupakban enyhe nyomással és az óramutató járásával megegyező irányba forgatva.

Hogyan tisztíthatom a myLAICA vízszűrő kulacsot?

A tisztításhoz távolítsd el a tetőt a palackról. A tetőből vedd ki a FAST DISK szűrőt, ügyelve arra, hogy tiszta felületre helyezd, és mosd el kézzel a kupakot meleg vízzel és mosogatószerrel. Mielőtt a tetőbe visszarakod a szűrőt győződj meg arról, hogy a tetőt alaposan elöblítetted-e és nem maradt rajta mosogatószer. A szűrő kivételével az palack összes elemét kézzel, langyos mosogatószeres vízzel mosd el legalább hetente 2-3 alkalommal. Ne használj más vegyszert vagy csiszolóanyagokat.

Hogyan történik a szűrés?

A szűrés a víz öntésekor azonnal megtörténik.

Egészséges termékek itt
Újdonság

Laica duplafalú Sportpalack 500ml

Laica duplafalú Sport palack 500ml

Rozsdamentes acélból készült, kényelmesen használható, duplafalú sport palack.

Ár: 4990 Ft
Megnézem
Népszerű

Laica Prime Linementazöld vízszűrő kancsó elektronikus kijelzővel + 1db bi-flux szűrőbetét

Laica Prime Line mentazöld vízszűrő kancsó elektronikus kijelzővel + 1db bi-flux szűrőbetét

Praktikus megoldást a drága vízszűrő berendezések helyett. Finom, tiszta víz Önnek és családjának!

Ár: 10990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!