Mire jó a vadgesztenye krém?

Természetes hatóanyagokkal a visszeres láb védelméért

A vadgesztenye jótékony hatását a láb vérkeringésére és a nehézláb-érzés csökkentésére évszázadok óta számon tartja a néphagyomány. A vadgesztenye kivonata gyulladáscsökkentő, antioxidáns hatóanyagokkal rendelkezik és összehúzó hatással bír.

Segítséget nyújthat a duzzanatok csökkentésében, valamint a bőr állapotának javításában. Erősítheti az erek falait és javíthatja a vérkeringést. Enyhítheti a visszerek, az aranyér, valamint a nyirokkeringési problémák okozta tüneteket.

Mely összetevők alkotják a vadgesztenye krémet?

A vadgesztenye krém hatóanyagai között általában a vadgesztenye-kivonat mellett egyéb természetes összetevők is szerepelnek, amelyek segítik a bőr ápolását és egészségének javítását. A krém összetétele és hatóanyagai lehetnek eltérőek a különböző gyártók és termékek esetében.

A vadgesztenye krémek további hatóanyagai hatóanyagai között megtalálhatunk egyéb gyógynövény-kivonatokat (pl. körömvirág, vörösszőlő vagy hammamelis kivonat); A-, C- és E-vitaminokat és olajokat (pl. olívaolaj, édesmandula olaj). Ezen hatóanyagok is hozzájárulhatnak a bőr ápolásához, regenerálásához és hidratálásához, segíthetnek a bőr rugalmasságának növelésében és a korai öregedés jeleinek csökkentésében. 

A vadgesztenye krémek összetétele és hatóanyagai eltérőek lehetnek a különböző márkáknál és termékeknél, ezért mindig érdemes áttanulmányozni a termék címkéjét vagy összetevőit, mielőtt megvásároljuk.

Mire jó a vadgesztenye krém?

Vadgesztenye krém alkalmazása

Az adott termék leírásában szereplő rendszerességgel alkalmazzuk a vadgesztenye krémet. 

Fontos tudnivalók a vadgesztenye krém alkalmazása előtt

A vadgesztenye krém használata nem helyettesítheti a szakorvosi kezelést, kellemetlen tünetek esetén először is forduljon szakemberhez! A krém alkalmazása előtt konzultáljon orvosával!

 

Egészséges termékek itt
Népszerű

Herbiovit Vadgesztenyéslábkrém 250 ml

Herbiovit Vadgesztenyés lábkrém 250 ml

Vadgesztenye és vörösszőlő levél kivonatával, mentollal és borsmentaolajjal, E-vitaminnal. Ajánlott visszeres, fáradt és nehéz lábérzet csökkentésére, a lábak ápolására.

Ár: 2990 Ft
Megnézem
Népszerű

BioCo Vadgesztenye 80 db

BioCo Vadgesztenye 80 db

A Vadgesztenye javasolt a lábak fokozott terhelése esetén (jelentős fizikai- illetve állómunka, túlsúly).

Ár: 4190 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!